Spoštovani uporabniki TerrierHosting,

Obveščamo vas, da smo izvedli spremembo dostopa do vašega uporabniškega računa iz platforme Moj TerrierHosting v platformo Moj Webicom. Sprememba je vplivala samo na način dostopa, vse druge funkcionalnosti in podatki v vašem računu ostajajo nespremenjeni.

Za prijavo v vaš nov uporabniški račun prosimo, da uporabite naslednjo URL povezavo: https://whmcs.webicom.net/login. Ta povezava vas bo usmerila na stran za prijavo v Moj Webicom.

Prijava poteka z istim email naslovom, ki ste ga uporabljali pri Moj TerrierHosting. Vendar pa vas ob prvi prijavi na novi platformi prosimo, da ponastavite svoje geslo. Navodila za ponastavitev gesla najdete na naslednji povezavi: https://whmcs.webicom.net/knowledgebase/141/Pozabljeno-geslo-za-dostop-v-Moj-Webicom.html. S tem boste lahko nastavili novo geslo, ki ga boste uporabljali za prijavo v Moj Webicom.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatno pomoč pri prijavi ali ponastavitvi gesla, nas prosim kontaktirajte preko našega podpornega kanala ali na email info@webicom.net. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in zaupanje. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami v naši novi platformi Moj Webicom.

Lep pozdrav,

Webicom d.o.o.Monday, July 31, 2023

<< Nazaj

Powered by WHMCompleteSolution