OBVEZNO PREBERITE IN UPOŠTEVAJTE:

- Prosimo za natančen opis napake, ki naj bo podkrepljen s tekstom napake ali s sliko napke

- V primeru napak pri prejemanju/pošiljanju el. pošte OBVEZNO navedite vsaj en konkreten primer, ki MORA vsebovati sledeče: kdo, komu in kdaj se je pošiljalo pošto.

- V primeru, da je napaka vezana na domeno, ki je dodana v paket za gostovanje in ni nosilna domena paketa zraven napišite ali ime nosilne domene ali pa uporabniško ime za dostop do kontrolne plošče oz. imate v naslednjem koraku možnost označiti storitev v predelu kjer piše Zahtevek za storitev?

- V naslednjem koraku, ko boste začeli opis vaše napake vam bo sistem nekoliko nižje ponujal že pripravljene odgovore. PROSMO vas, da preverite, če je za vašo napako že znan odgovor oz. opisana pomoč.

- Imamo obširno bazo znanja kjer so natančno opisani postopki kako lahko v kontrolni plošči recimo naredite nadgradnjo php verzije, kako spremenite php parametre, kako se naredi nov email predal, kako se zamenja geslo na email predalu, kako naredi mysql bazo in uporabnika, oddaljena povezava do mysql baze...navodila za te stvari najdete na povezavi https://whmcs.webicom.net/knowledgebase

- Pravilnik kaj spada v brezplačno in plačljivo podporo https://www.webicom.net/tehnicna-podpora-tockovanje/

Nepopolna prijava napake bo podaljšala odzivni čas odpravljanja težave saj bo iz naše strani potrebno precej več časa že samo pri ugotavljanju v čem je pravzaprav težava. Prav tako to pomeni, da vas bomo morali prvo zaprosti za dodatne informacije, da bomo sploh lahko začeli iskati in odpravljati težavo in vse to precej podaljša odzivni čas za odpravo napake in povzroča nepotrebno komunikacijo, ki krade čas.


 Tehnična podpora

Vse, kar je vezano na napake in težave

 Finance

Vse, kar je povezano s finančnim poslovanjem

Powered by WHMCompleteSolution